Гледай на живо

Аматьорският футбол отново е тук - вижте всичко най-интересно преди първия кръг в "Часът на Трета лига" с гост Стефан Дамянов

Левски не успя да плати задълженията, "сините" се надяват на отсрочка

Левски не успя да плати задълженията, "сините" се надяват на отсрочка
Официално: Двама си тръгнаха от Левски
Официално: Двама си тръгнаха от Левски

Левски не намери необходимите пари за покриване на текущите задължения­та на клуба от 2 200 000 лева. В четвъртък вечерта директо­рът на "сините" Павел Колев обяви, че ако до петък Левски не изплати въ­просната сума, УЕФА ще накаже клуба с изваждане от евротурнирите за една или две години.
Ако не намери до утре 2 200 000 лева, Левски е аут от Европа (видео) "Пари няма, но вяр­ваме, че високата експертност на Павел Колев може и да ни из­действа още няколко дни отсрочка. Не искам да коментирам по­вече тази тема, защо­то сме се разбрали по нея да говори само из­пълнителният дирек­тор", обясни Тити Папазов пред "Ме­ридиан Мач".

Собственикът на 35% от акциите на Левски коментира и атаката към него и Павел Колев от стра­на на един от тарто­рите на Сектор "Б" - Лю­бомир Костадинов - Младежа.
Тартор на сектор "Б" скочи на Тити и Павел Колев, обяви ги за лъжци и лицемери (снимка) "Прин­ципно не ми се коментират теми, кои­то не помагат на Левс­ки. Живеем в демократична държава и всеки има право на мнение. Историята е показала, че който и да бъде в челото на клуба, винаги ще има и "за" и "против" него", каза Папазов.

Заради финансовата кри­за от "Герена" си тръг­наха цял куп футболисти - Нуно Рейш, Милан Миятович, Дени Алар, Филипе Нашименто, Мар­тин Райнов, Деян Лозев, Живко Мила­нов, Хали Тиам, Фран­ко Мазурек и Станис­лав Костов.
Очаква се скоро и вратарят Георги Гео­ргиев да скъса дого­вора си с клуба. Ве­роятно Левски ще си върне младия страж Петър Иванов, който бе пратен под наем в Нефтохимик, за да компенсира напуска­нето на национала. Възможно е и друг юноша - Николай Кръстев, да поеме об­ратно към "Герена".

Още от БГ Футбол

Виж всички