Гледай на живо

Евро 2024: Словакия 1:0 Украйна

Тартор на сектор "Б" скочи на Тити и Павел Колев, обяви ги за лъжци и лицемери (снимка)

Тартор на сектор "Б" скочи на Тити и Павел Колев, обяви ги за лъжци и лицемери (снимка)

Един от тарторите на сектор “Б” - Любомир Костадинов- Младежа, публикува няколко поста срещу собственика на 35% от акциите на Левски Тити Папазов и изпълнителния директор на сините Павел Колев.

Младежа твърди, че двамата са излъгали цялата левскарска общност и стои твърдо зад написаното.

“Господ винаги белязва по някакъв начин лицемерите и лъжците”, написа Костадинов след вчерашната среща между феновете и шефовете на клуба, а постът бе придружен от снимки на Папазов и Колев.

Под публикацията се разиграва сериозен диспут, като Костадинов отговоря по следния начин на друг фен на Левски:

“След като съм каза А, ще кажа и Б! Ако тръгна да пиша тук за всичко, в което тези двамата излъгаха мен лично и индиректно и цялата левскарска общност, ще трябва да напиша роман! Изпращам Ви на лично съобщение телефонният ми номер, можете да ми звъннете и ще ви дам моята гледна точка по въпроса! След това Вие ще можете да обясните на когото решите!”, пише Младежа, след което добавя, че седи зад думите и действията си.

Малко по-късно Костадинов отговаря на друг запалянко на сините относно призива, че трябва да бъдат измислени действия в името на Левски.

“Планът, който беше съставен от двете национални организации на Левски, беше тотално отхвърлен и обявен за смъртна присъда! Тези, които определиха този план по този начин, не предложиха алтернативен, а предложиха да произвеждат ароматизатори тип борче и един лев да влиза в клуба!”, пише един от тарторите на сектор “Б”.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички