ТК Раковски и ИТЛ канят на Вечерен турнир

ТК Раковски и ИТЛ канят на Вечерен турнир

Тенис клуб Раковски и ИТЛ канят приятелите на спорта на Вечерен турнир. 7 Night | Tennis Club Rakovski  започна с мачовете на начинаещите, а на 3 август стартират и срещите на средно напредналите. В тях могат да се включат играчи с рейтинг от 7 до 10 по рейтинговата система на ИТЛ – тенисисти с малък или среден опит в турнири. Надпреварата е подходяща както за тези, които правят първи стъпки в състезателна обстановка, така и за онези, които вече знаят как да надиграват съперниците си. Организаторите гарантират равностойни срещи и много адреналин, а записването е отворено до петък, 31 юли.

Напредналите стартират участието си в 7 Night | Tennis Club Rakovski на 10 август, като могат да се запишат до 7 август.

Надпреварата е подходяща за всички, които искат да се изправят срещу нови съперници, с игра на точки и в реална състезателна обстановка. Участието в турнири често се оказва по-трудно от очакваното, а най-доброто средство за справяне с предстартовата треска и с напрежението е трупането на опит. Всеки мач в Интерактив тенис е уникален урок, който подобрява техниката, физиката и психиката на играчите.

ИТЛ гарантира оспорвани мачове и много екшън, а специален бонус за надпреварата при напредналите е безплатен първи мач за всички начинаещи. От клуб Раковски пък обещават прохлада във вечерните часове и отлични условия за игра. Подробности за Интерактив тенис и за турнирите можете да намерите на www.interactive-tennis.com.

Още от Тенис

Виж всички