Баждеков: Имам разговори със Сираков, с радост ще се съглася да се върна в Левски

Баждеков: Имам разговори със Сираков, с радост ще се съглася да се върна в Левски

Константин Баждеков призна пред "Тема Спорт", че е водил разговори за завръщане в Левски. Бившият финансов и изпълнителен директор на клуба е гласен за член на новия Управителен съвет на "сините". Кандидатурата на Баждеков вече е обсъдена от Надзорния съвет. Тя е издигната от собственика Наско Сираков.

19 Константин Баждеков и Емил Спасов коментират възможните пътища за излизане от кризата в Левски
"Дали ще стана пак част от Левски, може да реши само Надзорният съвет. Ако имат нужда от мен, с радост ще се съглася да се върна в клуба. Имам разговори с Наско Сираков, водихме такива и по време на Общото събрание на Левски. Вярвам, че той ще успее да извади клуба от тази ситуация. За да го направи, трябва да има подкрепата на всички левскари. Той е обединителна фигура.
Аз ако мога да съм полезен, с радост ще помогна. Важното е да се конструира новата управа, която с действията си да изведе Левски там, където му е мястото. Мисля, че това може да се направи.
Баждеков: Нека всеки е съпричастен за Левски, само с даване на акъл в интернет не става (видео)
Баждеков: Нека всеки е съпричастен за Левски, само с даване на акъл в интернет не става (видео)
Със Сираков сме си помагали много пъти, имали сме и доста успехи. Е, не са липсвали и тъжни моменти, но те са, за да се преодоляват и след това да се върви нагоре", заяви Баждеков.
Тази седмица ще бъде гласуван съставът на Управителен съвет. Освен Баждеков, в него трябва да влязат сегашният шеф Павел Колев, политикът Минко Герджиков, представителят на сдружение "Сини сърца" Илия Христов, както и Ивайло Цветков - Нойзи.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти