Старокин: Оптимист съм за бъдещето на Левски

Старокин: Оптимист съм за бъдещето на Левски
Официално: Левски с първо ново попълнение
Официално: Левски с първо ново попълнение

Първото ново попълнение в Левски за това лято - Орлин Старокин, даде интервю за клубния сайт. В него опитният бранител, който се завръща на "Герена" след 6-годишна пауза, заяви, че не се е колебал дали да приеме предложението на ръководството и увери феновете, че настоящата криза ще бъде преодоляна с много себераздаване.
"Обади ми се г-н Сираков, покани ме на среща и бързо успяхме да се разберем. Днес подписах и договор и съм изключително щастлив от този факт. Оптимистично настроен съм за бъдещето на Левски, затова и приех да се върна. Левски го е имало и преди, Левски ще го има и след нас. Вярвам на всеки един в съблекалнята и на всеки един по трибуните, но най-вече на ръководството", каза Старокин.

"Убеден съм, че ситуацията ще се стабилизира и ще продължим напред. Адреналинът и атмосферата е същата, както и първия път, когато дойдох на "Герена". Познавам много от играчите, а с останалите вече се поопознах. Ще се адаптираме бързо един към друг. Знам, че от мен се очаква да поведа младите играчи, но точно в този момент всеки един футболист е важен.

Трябва да даваме всичко на тренировки и когато дойдат мачовете, да излизаме за победа. Бих помолил феновете единствено за търпение и подкрепа и да вярват в нас. Сега ще преболедуваме тази криза, но във всеки един мач ще даваме максимума", допълни защитникът.
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички