Наско Сираков вече е президент на Левски

Наско Сираков вече е президент на Левски

На 23 юли, четвъртък, се проведе първото заседание на новоизбрания Надзорен съвет на „ПФК Левски“ АД в състав: Наско Сираков, Константин Папазов и Петър Ганев. На заседанието бяха обсъдени първите и най-спешни мерки за оздравяване на любимия клуб и бяха взети следните решения:

 

  1. За председател на Надзорния съвет и президент на „ПФК Левски“ бе избран Наско Сираков. Заместник-председател на НС е Петър Ганев. През следващата седмица ще бъде избран и Управителен съвет на дружеството.
  2. Беше взето решение за активна медийна политика, като с провеждането й ще бъде натоварен изпълнителният директор, който да информира левскарската общност за официалните новини от клуба.

Използваме случая да призовем отново всички левскари да подкрепят клуба, като си закупят абонаментна карта за сезон 2020/2021 от официалния магазин на "ПФК Левски" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" или на https://fanshop.levski.bg/.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички