Наско Сираков: Няма да бият Левски като тъпан

Наско Сираков: Няма да бият Левски като тъпан

Собственикът на Левски - Наско Сираков увери, че отборът ще се опитва да играе печеливш и привлекателен футбол, въпреки сериозното отслабване на неговите редици. Той увери, че Георги Тодоров ще остане треньор на "сините". Голяма цел пред управлението на Сираков също така било да се промени характера на част от обезверените привърженици на столичния гранд.

"Няма да ни бият като тъпани! Няма да е лесно, но ще правим каквото е необходимо. Само отборът може да върне феновете и да изведе Левски от кризата. През 2004 година, като писахме прословутия "План 2007", имахме отличен материал от 33 играчи, 90 процента от които бяха национали. Ще действаме здраво, въпреки финансовата криза. Все пак и при златен дъжд Левски имаше непрекъснати провали. И с много пари сме завършвали на 7-о място. Ще се опитаме с много малко пари да бъдем привлекателен отбор за нашите привърженици.

В тези тежки времена това е много честно и достойно поведение от страна на Георги Тодоров. Постоянно ме питат за треньор, но аз изобщо не мисля по този въпрос. Имам много причини да се спра на Тодоров. Познаваме се от толкова години, той много добре знае изискванията ми и концепцията ми за играта, какви футболисти харесвам и какъв стил искам".
Според него единият от сериозните проблеми е, че има ужасно обезверена маса от фенове. И припомни, че през сезона на участие в Шампионска лига сините на полусезона са били на второ място с изоставане от 7 точки.
"И тогава средната посещаемост на домакинските мачове бе 9 хиляди човека. А сега какво? След една загуба и следва сериозен отлив от трибуните. Ще трябва много да работим за промяна на характера на публиката", заяви той пред
levski365.com
.
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички