Левски иска да излъчва домакинствата си по отделен канал

Левски иска да излъчва домакинствата си по отделен канал

Левски води преговори с телевизията, която държи правата за efbet Лига. Желанието на клуба е да излъчва мачовете си по отделен "син" канал в системата на телевизията. Това заяви пред репортерите членът на Тръст "Синя България" Васил Колев.

"Член съм на Тръста, не съм в ръководството на Левски. Не съм лице, аз съм редови член. 100-годишният юбилей на Левски се случи също с меморандум. Един меморандум няма юридическа стойност, той има морална стойност. Не може да донесе щети или юридически действия. Левски има нужда от реални решения, които да се случат. Чухте Наско Сираков, че фирми са се оттеглили. Планът "Феникс" не е точно план, а става дума за насоки. Има да се извърши много работа. След като Левски придобие телевизионните права за домакинските мачове, това почти сигурно ще се случи, трябва да се направи телевизионна платформа. Участвах в преговорите с "Нова телевизия", имаме принципно съгласие оттам за създаването на канал "Левски ТВ" в системата на "Диема", който ще остойности по някакъв начин приноса на Левски към телевизионните права. Нашето желание е този канал да излъчва домакинските мачове на Левски. Остава да се разберем с телевизията. Аз като участник по покана на Наско Сираков трябва да съм получил възнаграждение. Моето възнаграждение беше тест за COVID-19, който сам си платих. Затова са меморандумите, уточняват такива неща. Решението на страната, която пуска меморандума, е да прави ароматизатори за кола на гърба на Левски, от които отчисляват 1 лев на клуба. Ако така ще спасим Левски, да го спасяваме. Аз съм поканен за преговорите с телевизията лично от Сираков, помагам безвъзмездно", каза Васил Колев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички