Павел Колев за ТВ правата: Явно мнението на клубовете не е важно (видео)

Павел Колев за ТВ правата: Явно мнението на клубовете не е важно (видео)

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев даде пресконференция съвместно с Лъчезар Петров, член на борда на директорите на Palms Bet, на която дадоха подробности относно рекламното партньорство между двете страни. Събитието се състоя на официалния терен на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, а Колев коментира и актуалната тема за телевизионните права.

"Според мен беше по-редно срещата с клубовете да бъде организирана преди заседанието на Изпълкома. В публичното пространство беше изнесена информация, че освен предложението от настоящата телевизия, излъчваща мачовете, е имало и други предложения. Остава горчив вкус, че решенията не се взимат реално от клубовете и тяхното мнение явно не е важно. Имам свое мнение, но то не е толкова важно. Нашето основно намерение е да не разочароваме Palms Bet. Клубът би трябвало да предостави достатъчно платформи на своя партньор, за да го накара да се чувства горд и значим. Надявам се да се справим с това предизвикателство въпреки трудния момент, в който се намира клубът. Ако колегите от Palms Bet са доволни, надявам се, че това ще се разчуе и ще има други желаещи да спонсорират Левски".
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички