Венци: Наско с извънземни ли разговаря? (видео)

Венци: Наско с извънземни ли разговаря? (видео)
Отложиха новия шампионат
Отложиха новия шампионат

Босът на Славия Венци Стефанов изрази недоумението си от реакцията на Левски, а в последствие и на ЦСКА-София за договорът за телевизионните права. Шефът на “белите” се зачуди за действията на босът на Левски Наско Сираков, като се запита длаи не “говори с извънземни”.

“Можеш ли с главата да разбиеш бетонна стена? Не може. Разправя някакви фантасмагории Сираков. Не знам с извънземни ли разговаря. Хората от Нова телевизия му обясняват, че такъв е правилникът и една година преди края на договорът се предоговаря. Офертите от другите телевизии са много по-малки. Той твърди, че Левски едва ли не е единственият отбор, които има гледаемост, а другите не се гледат и трябва да взимат някакви други средства. Не съм адвокат на телевизията, а гледам интересите на Славия. До момента висчко е изпълнявано коректно. Капризите са на Левски, а след това и ЦСКА се обадиха", каза Венци.

"От Левски ясно са на приницпа може аз да не съм добре, но е важно и другите да са зле. Моето предложение беше да не се излъчват тези 15 мача на Левски, а останалите мачове ще се предават. Мисля, че ще се намери вариант. Трябва максимално да се обединим да се предават максимално спортни мероприятия и отборите да получават средства. Ако за Левски и ЦСКА 400-500 000 лева не са пари, за другите са много".

"Пламен Марков пита защо сега се подписвало, защо за пет години. Аз му казах, че защото има един будала Кирил Домусчиев, който иска да се обвърже за пет години. Ако някой смята, че може да намери по-добра оферта, да заповяда. Всички клубове казаха да, само Левски и ЦСКА имаха резерви.

Това, че Левски е закъсал и всички скачате. Дори да им се даде един милион дали ще се спасят. Само да се пречи на останалите. 60% се разпределя между всички клубове поравно и 40% в зависимост от класирането. Това е било винаги досега, аз не знам каква е тази истерия.", коментира Стефанов.

Следвай ни:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички