ЦСКА-София с важна информация, обяви как ще се продават билетите за финала

ЦСКА-София с важна информация, обяви как ще се продават билетите за финала

ЦСКА-София публикува на официалния си сайт по какъв начин ще се извършва продажбата на билети за финала за Купата на България срещу Локомотив (Пловдив), който ще се играе на 1 юли (сряда) от 19.15 часа.

"Армейци,

информираме Ви, че билетите за финалния сблъсък за Купата на България вече са пуснати в продажба. За Сектор "А" и "Г" те могат да бъдат закупени във фен магазина на стадион "Българска армия". В администрацията на стадиона (над съблекалните на мъжкия отбор) ще се продават пропуски за ВИП ложата и Сектор "А" на Националния стадион, но единствено и само за притежателите на абонаментни карти за сезон 2019/20г, които те трябва да представят на място.

Билетите за въпросните сектори ще се продават до 17:00 часа днес и във вторник от 10:00 до 19:00 часа, а в случай, че останат непродадени количества, те ще бъдат пуснати в свободна продажба в деня на мача.

Цените на билетите са както следва:


Сектор "А" - 20 лева.
Сектор "Г" - 12 лева.


ВИП ЛОЖА - 100 лева

ВАЖНО:
Припомняме Ви, че поради извънредната епидемична обстановка в страната на стадиона ще бъдат допуснати само 6000 наши привърженици, съответно по 3000 души в секторите "А" и "Г". Ето защо притежателите на абонаментни карти ще бъдат с предимство при закупуването на билети за финала", пише официалният сайт на клуба.

Още от БГ Футбол

Виж всички