Томаш: Надявам се, че ЦСКА ще спечели Купата

Томаш: Надявам се, че ЦСКА ще спечели Купата

Бившият бранител на ЦСКА - Александър Томаш изрази надеждите си, че "червените" ще спечелят финала за Купата на България срещу Локомотив (Пловдив). Безработният наставник разкри силните страни на "армейците", а също така дали има желание някой ден да води гранда от "Българска армия".

"На пръв поглед се вижда, че ЦСКА и Локо (Пд) са доста добре подготвени. В един финал обаче това няма да бъде от доста голямо значение. Отборът, който се наслаждава на собствения си стил на игра, ще победи. Надявам се, че това ще бъде ЦСКА. Който се отърси от напрежението и търси триумфа, ще се поздрави с успеха. Стиловете на Крушчич и Акрапович са коренно различни. Силата на Локомотив са колективът и единоборствата по терена. ЦСКА трябва да притежава топката и да атакува. Ако ЦСКА влезе в руслото на Локо (Пд), ще се затрудни доста.

ЦСКА има добри индивидуалности. Когато те подчинят собственото си его, ЦСКА се превръща в отбора, който всички искат да виждат.

В един финал изненади винаги могат да се получават. ЦСКА задължително иска да вземе Купата, но това не трябва да им подкосява краката. Аз тепърва навлизам в треньорската професия. Има доста неща, които да уча. Но бих казал - Защо не!? Допускането на 12 000 души ще бъде празник за футбола", заяви той в интервю за БНТ1.

Още от БГ Футбол

Виж всички