Гледай на живо

Открита тренировка на мъжкия национален отбор по волейбол

Марица започна подготовка с 24 футболисти

Марица започна подготовка с 24 футболисти

Представителният тим на Марица стартира подготовка за новия сезон 2020/2021 в Трета лига - Югоизточна група. Точно в 9:30 новият старши треньор на “жълто-сините” Николай Димитров и неговият помощник Тенислав Иванов изведоха група от 24 футболисти за първата тренировка. Отборът запазва почти изцяло състава си от миналия сезон. Трима са напускащите - Костадин Дяков, Айкут Янъков и Димитър Мичков. В тима се завръща опитният защитник Величко Величков. Няколко юноши от старша възраст също започнаха тренировки с първия отбор - Петър Печенков, Теодор Фърков, както и вече привлечените в тима през миналия сезон Мариан Бончев, Георги Иванов и Борислав Дончев. И през предстоящия сезон спортно-техническият щаб на Марица ще продължи политиката на клуба за налагане на собствени юноши в първия състав и тяхното обиграване.

От първото занимание по лични причини отсъстваха Тодор Тимонов и Христо Янчев, които съвсем скоро ще бъдат на разположение и ще започнат тренировки.
Тимът ще се готви при домашни условия. Предвидени са шест контролни срещи, които Марица ще изиграе по време на подготвителния период, като за две от тях все още се търсят съперници.

Програма за контролни срещи - лято 2020:

    11.07 - търси се съперник
    15.07 - търси се съперник
    18.07 - Асеновец (ст.”Шипка”, Асеновград)
    22.07 - Хасково (чака се потвърждение)
    26.07 - Спартак (Пловдив) (ст. “Марица”, Пловдив)
    01.08 - Борислав (Първомай) (мястото се уточнява)
Началният час на срещите ще бъде оповестяван след неговото уточняване. Програмата за контролните срещи може да претърпи промяна.

Още от Трета лига

Виж всички