Зверев се вихри на парти, Кирьос веднага реагира

Зверев се вихри на парти, Кирьос веднага реагира

Александър Зверев най-безотговорно се развихри на купон в Монте Карло, след като участва в "Адрия Тур" в Белград, пише monitor.bg. Куп тенисисти дадоха положителни проби за коронавирус след турнира на Новак Джокович, сред които самият №1 в света, както и нашият Григор Димитров. Веднага след това Зверев обеща, че ще самоизолира, въпреки че тестовете му бяха отрицателни.

Едва 6 дни по-късно обаче се включи в парти в частен клуб на плажа. Германският тенисист от руски произход беше в компанията на гаджето си - модела Бренда Патея, и на дизайнера Филип Плейн. За разлика от Корона партито в Белград, този път Саша не си свали ризата и не си сложи кофа на главата, но видимо се веселеше в претъпкана с хора стая.

Кадри от заведението бяха качени в "Туитър" от известния журналист Бен Ротенберг. Първият, който разкритикува седмия в ранглистата купонджия, беше Ник Кирьос: "Събудих се и видях, че противоречиви неща продължават да се случват по света, но едно, което се отличи за мен беше да видя как Саша Зверев отново… Отново! Колко голям егоист може да бъдеш?".
Кирьос, който е известен с голяма си уста, добави: "Ако имаш смелостта да публикуваш в "Туитър", че ще поправиш държанието си и на своя инициатива ще се изолираш за 14 дни, че се извиняваш на хората, че поставяш здравето им под риск, поне си стой вкъщи за тези 14 дни. Стой там с приятелката си за 14 дни. "Господи, това ме вбесява. Този тенис свят ме вбесява, сериозно. Колко големи егоисти може да сте всички?".
В същия ресторант на Френската Ривиера бил забелязан и френският тенисист Люка Пуй, но той нямал контакт със Зверев.

Още от Тенис

Виж всички