Крушчич посочи силните страни на Локо и заяви: Ако спечелим, сезонът ще бъде добър

Крушчич посочи силните страни на Локо и заяви: Ако спечелим, сезонът ще бъде добър

Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич говори преди утрешния финал за Купата на България с Локомотив (Пловдив).

"Очаква ни най-хубавият момент. Това е най-важният мач за нас. Имаме привилегията да се борим за трофея. Виждам голяма мотивация както в отбора, така и сред феновете. Имаме голямата мотивация да спечелим трофея. Всички футболисти са здрави. Нямаме проблеми с картони и контузи".

"Това е финал в един мач. Важни са късметът и вдъхновението. Работихме по тактическите детайли, но как ще изглеждаме утре, зависи от футболистите. Всички знаем колко агресивен отбор е Локомотив (Пд) и каква преса прилага особено в средата на терена. Единоборствата са техният стил. Разучихме противника внимателно. Това, че има очаквания към нас, трябва да бъде допълнителна мотивация. Виждам, че сред феновете има голямо настроение. Всички трябва да са позитивни".
"Ако спечелим Купата, сезонът ще бъде добър. Ще бъде сезон с трофей. Този отбор лека-полека се развива. Виждаме как тимът прогресира от мач на мач. Всички израстваме заедно. Надявам се да спечелим Купата, което да ни даде допълнителна инерция за бъдещето развитие на отбора. Нормално е да има напрежение в ЦСКА. Всички сме свикнали на напрежението, което се създава около клуба. По-добре щеше да е, ако играем по-късно. Изиграхме много трудни мачове и то в цикъл сряда-събота. Играем при температури над 30 градуса и не е лесно. Футболистите обаче имат достатъчно време да се възстановят. Важно е да не губим игрови ритъм. Надявам се да сме в добра физическа форма за мача. Не сме тренирали дузпи. Причината е, че първо има продължения след 90-те минути. Знам кой може да изпълнява дузпи. Не искам да напрягам футболистите с подготовка за дузпи".
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички