Кирьос се развихри в Twitter, поведе "битки" на няколко фронта

Кирьос се развихри в Twitter, поведе "битки" на няколко фронта

Австралиецът Ник Кирьос се развихри в Twitter в последните часове, като не пропусна да коментира различни теми. 25-годишният тенисист сподели мнението си по темата за провеждането на тазгодишното Открито първенство на САЩ в условията на пандемия от COVID-19 и написа в социалната мрежа, че ще си приготви защитен костюм, с който евентуално да лети до Ню Йорк за участие на US Open. От публикацията на Кирьос не става напълно ясно дали Кирьос има предвид, че организаторите на US Open са егоисти, или че самият той ще подходи "егоистично", използвайки защитен костюм. Според някои медии, включително BBC и The Guardian, австралиецът е имал предвид точно организаторите на турнира в парка "Флашинг Медоус".

"Разбира се, хората, които живеят в САЩ, натискат за провеждането на US Open. "Егоистично", ще си подготвя защитния костюм, когато дойде време да пътувам от Австралия до САЩ, а на връщане ме чака 2 седмици карантина", написа Кирьос, а в коментар отдолу фен, носещ името Конър, се присмя на австралиеца с репликата: "Походът ти на US Open и двуседмичната карантина - това прави общо 15 загубени дни". Естествено, Кирьос не му остана длъжен и му отговори по следния начин: "И годишната ти заплата".
В същото време, в отделен свой пост в Twitter, Кирьос се присмя на колегата си Александър Зверев. Австралиецът коментира видео с танцуващия на партито след края на турнира Adria Tour в Белград германец и сравни Саша Зверев с махаща с ръце пред автосалон кукла.
Освен това Кирьос се заяде и с експерименталния нов турнир на Патрик Муратоглу Ultimate Tennis Showdown (UTS), като написа, че не одобрява нови тенис събития и провеждането на спортни мероприятия като цяло предвид "всичко, което се случва в момента".

Още от Булевард

Виж всички