Кирьос победил Надал след нощ на купонясване

Кирьос победил Надал след нощ на купонясване

Скандалният тенисист Ник Кирьос призна, че е играл срещу Рафаел Надал с махмурлук. Това той разкри в подкаста на комедианта Елиът Лоней, с когото са купонясвали заедно една или две нощи преди мача му с испанеца. Става въпрос за двубоя помежду им в Синсинати през 2017 г., когато австралиецът победи с 6:2, 7:5.

“Ти беше в Америка и мисля, че в нощта преди да играеш с Рафа, или две нощи преди това, ние купонясвахве. Ти, аз и няколко други наши приятели се напихме. Ти здраво се напи. След това помня как съм в хотелската стая и съм пълен труп. Включвам телевизора и даваха теб как размазваш Рафаел Надал на твърда настилка. Не можех да повярвам. Казах на мой приятел: “Не мога да повярвам, че Ник прави това. Не само, че играе срещу един от най-добрите тенисисти в света и го смазва, но той беше на купон с нас преди по-малко от 24 часа. Това е лудост”. Не разбирам как си способен да играеш тенис на това ниво, след като направи такива неща по време на купон. Как го правиш? Ти сигурно изпи повече и от мен, а аз бях труп. Не бях на себе си три-четири дни”, разказа Лоней.

“Купонясвахме и си прекарахме страхотно. Доста съм сигурен, че се напихме много здраво. Ден и половина по-късно видях жребия и разбрах, че ще играя с Рафа. Това с нищо не промени ситуацията. Вече съм ти казвал какво мисля за тези играчи. Не им отдавам уважение само заради това, което са, или заради постигнатото от тях. Просто излязох на корта и се казах: “Виж, ще играя силно. Знам, че не мога да се движа, защото най-вероятно все още имам махмурлук. Така че ще трябва да сервирам наистина силно и да играя супер агресивно. Звездите просто се наредиха същата вечер. Толкова е просто, наистина”, отвърна Кирьос.
Мъри и подпийналият Кирьос със забавен видео чат (видео)
Мъри и подпийналият Кирьос със забавен видео чат (видео)
Наскоро австралиецът проведе видео разговор с Анди Мъри в Инстаграм, в който постоянно отпиваше от чаша с вино, заради което мнозина от феновете решиха, че тогава той е бил пиян.

Още от Тенис

Виж всички