ЦСКА осъди остро нападението срещу Стойчо Младенов

ЦСКА осъди остро нападението срещу Стойчо Младенов

Ръководството на ЦСКА осъди остро посегателството срещу наставника на клуба Стойчо Младенов. Както е известно, днес бившият отговорник за стадион "Българска армия" Калоян Стоянов удари и отправи куп заплахи към легендата на "червените", който веднага след това алармира полицията. В следствие на това Цимбика бе задържан в 1-во РПУ.

Ето какво пише в официалната страница на ЦСКА:

До Обществеността
 
Уважаеми Дами и господа,
 
днес (22.07), бе извършен изключително агресивен акт срещу старши треньора на представителния ни отбор г-н Стойчо Младенов. Ръководството на клуба е силно възмутено от това дръзко посегателство, което може да се интерпретира и като опит за вмешателство в работата на спортно-техническия щаб. Остро осъждаме подобни действия и опити за сплашване. Призоваваме съответните институции в държавата, както и органите на реда, да не допускат такива инциденти посред бял ден, на обществено място, където и да е на територията на България. Приканваме представителите на полицията да ограничат, или забранят достъпа до стадион „Българска армия”, на лица, които предизвикват, и са предизвиквали подобни саморазправи.
 
Като добросъвестни граждани, ние - ръководството на ЦСКА, разчитаме на адекватни мерки и конкретни действия при тази, и всяка такава ситуация. Бъдете убедени, че като клуб, ние ще защитаваме нашите треньори, футболисти и служители с всички законови средства. С интерес и заострено внимание ще следим развитието по днешния изключително неприятен случай.
 
От ръководство

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти