Мартинес официално напуска Уигън и отива в Евертън

Мартинес официално напуска Уигън и отива в Евертън

Мениджърът на носителя на Купата на Англия Уигън Атлетик Роберто Мартинес официално потвърди желанието си да напусне клуба след изпадането му от Висшата лига. Преди седмица собственикът на "латикс" Дейв Уилън обяви, че Мартинес обмисля бъдещето си на "Ди Дабълю Стейдиъм". След последните разговори между двамата Уилън разкри, че испанският специалист е пожелал да напусне клуба.

"Роберто иска да продължи да се развива. От Евертън ми позвъниха и ме попитаха дали им разрешавам да говорят с него. Той също поиска това, така че му го дадох. Остават му 12 месеца от контракта, който има с нас, така че който и да има желание да го вземе ще трябва да ни плати за този период. Самият Роберто призна, че не се чувства като човекът, който ще ни върне във Висшата лига. Трябва да приема това негово усещане", коментнира президентът на Уигън.

"Роберто обича Уигън и феновете на клуба. Ние също трябва да продължим напред и вече очакваме предложенията на други специалисти за нашия мениджърски пост", допълни Уилън.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички