Гонзо след поражението: Имам среща с Батков и Тонев, ще има освободени играчи (видео)

Гонзо след поражението: Имам среща с Батков и Тонев, ще има освободени играчи (видео)

Спортният директор на Левски Георги Иванов не скри разочарованието си от загубения финал за Купата на България от Черно море с 1:2 в Бургас

"Шест години нямаме купа и няма да играем в Европа. Разочаровани сме, болно ни е, но какво можем да направим оттук нататък. Левски не игра по най-добрия начин, но не играхме и толкова зле. Когато във финал пропускаш пет положения няма как да спечели. Допуснахме елементарни грешки в защита. Оттук нататък трябва да премислим много трезво нещата", заяви Гонзо.

"Имаме среща с Тодор Батков и Иво Тонев и ще коментираме. Стойчо Стоев няма да бъде сменян. Стойчо Стоев си върши работата перфектно. Цяла година Левски имаше трудности, финансови, кадрови и какви ли не. Късметът днес също ни обърна гръб. В крайна сметка напрежението при нас бе голямо. Във финал психиката е най-важна за футболистите", добави силният човек на "Герена".

"Решенията са взети, трябва още веднъж да обсъдим нещата. Не на всички ще им бъдат предложени договори. В понеделник или вторник имаме среща, ще коментираме тогава. Сега сме под емоции. Най-лошото е за феновете. Благодарим на феновете, оказаха на отбора невероятна подкрепа, съжаляваме, че не можехме да ги зарадваме. Надявам се нещата да се оправят. Дори и още да се намали бюджета, най-важното е да се плащат навреме заплатите. Каква оценка да дам на сезона като сме седми и загубихме финала. За капак на сезона загубихме мача с Черно море по такъв нелеп начин. Съдбата ни обърна гръб", завърши Иванов.

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА

ФОТОГАЛЕРИЯ С ФЕНОВЕТЕ

ФОТОГАЛЕРИЯ С РАДОСТТА НА ЧЕРНО МОРЕ

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти