Черно море върна 600 билета, "сините" обаче няма да ги получат

Черно море върна 600 билета, "сините" обаче няма да ги получат

Два дни преди финала за Купата на България между Левски и Черно море драмата с билетите продължава. "Сините" изкупиха над 11 000 от тях, но техните феновете не спират да търсят още и още. Тези на "моряците" пък върнаха днес на ръководството на Професионалната футболна лига 600 талона от получените 3000 от 10-и блок на сектор "Б" на "Лазур" в Бургас.

От ПФЛ ще пуснат тези ценни хартийки на касите на стадиона, но те ще бъдат само за привърженици на "зелено-белите", които имат желание да гледат срещата и все още не са купили билети.

Феновете на "сините" до последно се надяваха да има свободна продажба на талони в деня на мача в Бургас, като от два дни насам между 50 и 100 запалянковци минават през касите да питат за билети. От ПФЛ и представителите на "сините" феновете още преди седмица предложиха на полицията буферната зона да бъде пусната в продажба за столичани, но органите на реда са категорично против.

Те са отказали дори да пуснат половината клетка в продажба, след като са били върнати билетите от Черно море, което означава, че шансовете за "сините" фенове, които нямат входни пропуски, намаляват до минимум. "Полицията отказва да се намали буферната зона, въпреки нашите предложения. Всички останали билети са продадени, като тези 600 места, ако не бъдат изкупени от фенове на варненци, ще останат празни", коментираха от ПФЛ пред Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички