Наско Сираков: По този начин не може да се продължава

Наско Сираков: По този начин не може да се продължава

Бившият спортен директор на Левски Наско Сираков се включи в откриването на спортния празник по повод Деня на българския спорт. Сираков не пропусна да коментира случващото се в любимия му отбор.

"Надявам се Левски да върви в правилна посока. "Сините" имаха една изключително тежка година, в която отпаднаха от първата шестица, което се прие изключително тежко от всички привърженици на отбора. За сметка на това се класира за финал. Искрено вярвам и пожелавам да спечели този финал, защото това ще е една частична реабилитация.

Разбира се, трябва да се мисли веднага след финала, на другия ден какво ще се прави занапред. Явно е, че по този начин не може да продължава, нито ръководители, нито футболисти имат спокойствието за утрешния ден. Трябва да се изясни визията за развитието на този клуб в бъдеще", каза Сираков.

"Знам, че финансови проблеми има навсякъде по света и във всички клубове, но не може това да е ежедневна тема. Това пречи на треньора да си върши работата, на ръководството и най-вече се отразява на футболистите. Те не могат да се концентрират и да работят нормално", допълни бившият директор на клуба.

Пожелавам на всички клубове да вземат лиценз, защото българският футбол без Левски и ЦСКА ще е абсолютно обеднял. Надявам се искрено да убедят Лицензионната комисия, която е директно под шапката на УЕФА, тук Футболният съюз не може да окаже влияние по никакъв начин, да убедят комисията, че заслужават лиценз", завърши легендата на "сините".

http://www.sportal.bg/news.php?news=547648

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти