Гледай на живо

Ботев (Враца) стигна до бараж, Царско село се сбогува с елита

Билетите за Левски - Лудогорец в продажба от днес

Билетите за Левски - Лудогорец в продажба от днес

ПФК Левски и Ticketpro започват днес, 18 април, в 11:00 часа продажбата на билети за предстоящия домакински мач с Лудогорец oт 30-ия кръг на „А” група, съобщиха "сините" на официалния си сайт. Дербито на "Георги Аспарухов" е тази събота от 20:00. Привържениците ще могат да си закупят билет от намиращите се в техния град каси на Ticketpro и от бензиностанции OMV.

Касите по бензиностанциите ще предлагат услугата в рамките на населените места. Пропуски няма да са налични по магистралите и пътната мрежа в страната. Единственият обект, в който билети за мачове на Левски няма да бъдат продавани, са офисите на Office 1 Superstore. Пропуските за мача с Лудогорец ще са налични и в магазина на ПФК Левски на ул. „Тодорини кукли” 47 и магазина на НКП на Левски на бул. "Тодор Александров" 23.

В деня на мача, 23 април, на стадион „Георги Аспарухов” билети ще се предлагат в магазина на ПФК Левски на ул. „Тодорини кукли” 47 от 10:00 до 12:00 часа и на касите на ул. „Тодорини кукли” 47 от 12:00 часа до края на първото полувреме – 20:45 часа. Специална каса ще работи и пред сектор "А". В мрежата на Ticketpro извън стадион „Георги Аспарухов” продажбата на пропуски в деня на мача ще бъде преустановена в 18:00 часа.

Цени на пропуските за срещата с Лудогорец:

Сектор "А" - 20, 23 и 25 лв;

Сектор "Б" – 7 лв;

Сектор "В" - 12 лв.

Обръщаме внимание на привържениците, притежеващи карти, че могат да влизат и през двата пропусквателни пункта, обособяващи опашките към входовете пред сектор „Б“ и „В”. На стадион „Георги Аспарухов“ вече са монтирани турникети на входовете и всеки привърженик трябва да спазва стриктно написания на своя билет вход към сектора. През входове, различни от описаните на пропуските, няма да може да се влиза на стадиона!

ПФК Левски призовава всички привърженици, възнамеряващи да посетят срещата с Лудогорец, да дойдат по-рано на стадион „Георги Аспарухов“, за да се избегне струпването пред подстъпите към стадиона. Призоваваме ви да сте на своето място до 19:30 часа за планираното официално откриване на сектор "А" непосредствено преди първия съдийски сигнал на двубоя.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти