Христо Йовов постави средна оценка за сезона на Левски

Христо Йовов постави средна оценка за сезона на Левски

Легендата на Левски Христо Йовов даде средна оценка на ра­ботата на Стойчо Сто­ев и отбора през сезо­на. Той обяви, че спо­ред него ултиматумът, който бе поставен на треньора, няма как да даде толкова бързо ре­зултат.

„Левски постигна две победи, но не смя­там, че те са плод на реакция от поставения ултиматум. Такива на „Герена" не вършат работа. Не знам дали бе грешка да се обявя­ва пред хората. Може би целта е да се покаже на феновете, че след като има недо­волство от играта, се мисли какво да се про­мени. Но не знам дали не е действало обезку­ражаващо", започна Йовов пред „Мериди­ан Мач".

„Не е толкова важно Левски дали ще бие в мачовете до края на сезона. Трябва да се гледа в по-далечна перспектива. Ако гле­даме цялостно на се­зона, оценката е сред­на. Имаше добри моменти и силни мачове, имаше и големи спа­дове. Така, че нещата са някъде по средата. Като свърши сезона ръководството трябва да направи оценка и да реши дали да прави някакви промени или не", продължи Йовов.

Бившият директор отказа да коментира основната тема, по ко­ято бе потърсен, а именно изказването на спортния директор Ге­орги Иванов, че преди него в съблекалнята са се биели всеки ден.

„Не знам какво ви­зира Гонзо. Ако е ка­зал моето име, тогава ще коментирам. Може би говори за периода между мен и него, ко­гато нямаше директор в клуба", продължи Йовов.

За финал той при­ветства строежа на Сектор "А" и откриване­то на трибуната в ма­ча с Лудогорец.

„Това е нещо страхотно. Най-хубавото в бъл­гарския футбол. Всеки отбор трябва да прави такива неща за базата си. Сега с удоволствие мога да заведа децата си на мача с Лудого­рец", завърши Йовов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти