Ибрахимович може да се откаже в края на сезона

Ибрахимович може да се откаже в края на сезона

Златан Ибрахимович обяви, че въпреки интереса на много клубове към него той може да се откаже от футбола в края на сезона. Договорът на 34-годишния нападател с Пари Сен Жермен изтича през лятото, а спекулациите относно неговото бъдеще са честа тема за медиите от няколко месеца.

"Този сезон играх покер и заложих всички чипове. Можеше да имам трагична година и след това да си търся отбор. Сега клубовете ме търсят", заяви Ибрахимович пред шведска телевизия. Попитан колко отбора го искат, той отговори: "Има много клубове, които са тръгнали за риба. Трябва да видим каква е стръвта. Трябва да е много голяма."

"Трябва да се отчетат много фактори. Не само свързани с футбола, но и с живота. За първи път съм в подобна ситуация, в която нещата не зависят от външни фактори. Това е като брак. И двете страни трябва да го искат достатъчно, за да се получи, сподели още Златан. - Ще видим какво ще се случи, но бъдещето изглежда хубаво. Може пък да се откажа, никой не помисля за това. Никой не мисли за факта, че преди няколко години казах, че ще си тръгна, докато съм на върха, по начин, по който никой друг не го е правил. Всичко може да се случи. Най-добре е да напуснеш футбола, докато си на върха."

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти