Игуаин: Ако това ви прави щастливи, обиждайте ме!

Игуаин: Ако това ви прави щастливи, обиждайте ме!

Нападателят на Ювентус и аржентинския национален отбор Гонсало Игуаин е свикнал да бъде критикуван и хулен. Заради пропуските си с фланелката на "албиселесте" Ел Пипита е сочен за един от виновниците за злощастните финали на Аржентина в последните години.

"Понякога хората не разбират какво изживява един човек, който облича фланелката на Аржентина. Загубите в големите финали са тежки удари, които обаче са част от всичко. Трябва да се продължи напред. Това е футбол. Играеш срещу съперници и понякога нямаш късмет. Мисля, че дадохме радост на много хора", довери Гонсало в интервю за Tyc Sport, цитирано от Marca.

"Да, аз съм футболист, но и съм човек. Имам същото право да живея. Така е, футболът е моят живот, но има и други важни неща. Хората имат право да дават мнение. Всеки е свободен да хули, да критикува. (…) Има хора, които не ме харесват, тяхно право е. Не играя футбол, за да се харесам на целия свят. Ако това ви прави щастливи, обиждайте ме! Всичко е наред. Имал съм лоши мигове, но ми остава още дълъг път. Продължавам да чувствам силна любов към футбола. Когато спра да я чувствам, ще се откажа", довери още той.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти