Брок Леснар: Конър и Ронда не могат да се мерят с мен!

Брок Леснар: Конър и Ронда не могат да се мерят с мен!

WWE суперзвездата Брок Леснар отхвърля с насмешка възможността Конър Макгрегър и Ронда Раузи да успеят да засенчат неговото присъствие в света на Смесените бойни изкуства.Последният път, когато Брок се би в Октагна, бе преди почти 5 години. Въпреки това, той все още е най-доходоносната опция за ръководството на UFC.

38-годишният кечист държи рекорда за най-голям брой „пей пър вю“ продажби в историята на UFC. Три от тях успяха да достигнат над милион гледания.След оттеглянето му от спорта на Смесените бойни изкуства, безспорно Ронда Раузи и Конър Макгрегър „запълниха“ тази празнина за широко разпознаваеми лица от публиката.Сблъсъкът на Раузи срещу Холи Холм, в който Ронда понесе ужасяващ нокаут във втория рунд, е 5-ото най-купувано „пей пър вю“ на компанията за всички времена.Последните два двубоя на Макгрегър срещу Жозе Алдо и Нейт Диаз са били гледани от 1.2 и 1.5 милионна публика.Брок Леснар, който ще се завърне в UFC 200 и ще се бие срещу Марк Хънт, призна факта, че Ронда и Конър са добили статут на огромни имена в спортния свят, но смята, че нито един от двамата не може да се доближи до неговата способност да привлече и заинтригува феновете.

Никога няма да има втори Брок Леснар“, заключи той уверено пред журналисти.

Можете да говорите за тези хора колкото искате, но никой от тях не е продавал пей пър вю както аз. Никой не е привличал тълпата като Брок Леснар. Няма друг. Заради това се връщам в UFC 200.

Последвайте канала ни в

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти