Каква е цената на WWE, за да се бие Брок в UFC 200?

Каква е цената на WWE, за да се бие Брок в UFC 200?

Миналата седмица UFC и WWE шокираха целия свят и обявиха, че Брок Леснар ще се бие отново в най-престижната ММА организация за юбилейното ѝ издание UFC 200.

В Октагона Брок ще бъде посрещнат от 120-килограмовата легенда в бойните спортове Марк Хънт. Той има подписан договор за ексклузивни участия в World Wrestling Entertainment, но чрез специална договорка шефовете на UFC са успяли да склонят управата на кеч федерацията за „освобождаването“ на Леснар по случай това изключително важно събитие за всеки ММА фен.
Леснар не се е бил от късната част на 2011 година. Тогава той губи в новогодишната файт карта чрез технически нокаут от новото попълнение на UFC – Алистър Овърийм. След този неуспех, съпроводен с проблеми в здравословен план, Брок се оттегли от професионалните боеве.
Брок трябва да се завърне в кеча за Летния сблъсък, който ще се състои през август, но изглежда, че няма да си тръгне сам от Zuffa. Бившият шампион на UFC в категория до 61кг Ронда Раузи вероятно ще направи своето второ участие на сцената на на профи кеча.
Цената, за която WWE са се съгласили да позволят на 38-годишната им звезда да се бие отново в UFC, е била да спечелят суперзвездата Ронда Раузи, за да участва тя отново пред многомилионната им публика.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти