Собствениците на Левски: Клубът е финансово осигурен и стабилен

Собствениците на Левски: Клубът е финансово осигурен и стабилен

Собствениците на Левски пуснаха съобщение, за да успокоят феновете на тима, след като заваляха оставките на водещите фигури на "Герена" през последните дни.

Тримата мажоритарни акционери Иво Тонев, Николай Иванов и Александър Ангелов гарантират, че Левски е финансово осигурен и стабилен.

Цялото съобщение без редакторска намеса:

До привържениците на ПФК Левски,

Скъпи левскари, обръщаме се към Вас в момент с повишено напрежение и в който Левски претърпява управленски промени на различни нива.

Искаме да Ви уверим, че Левски е финансово осигурен и стабилен, за да няма спекулации в тази посока!

Ние, като мажоритарни акционери сме осигурили нужните финансови средства за провеждането на пълноценна подготовка, селекция, изплащането на заплати, текущи плащания, изпълнение на задълженията към НАП и др. (за справка само за месец юни сумата надхвърля 900 000 лв.) и ще продължим да изпълняваме задълженията към дружеството отговорно и коректно, както е било досега!

Нападките, започнати от чужди и продължени от свои са битка на друг фронт, в която бяхме въвлечени благодарение „чистите“ намерения на оглавяващия и някои от членовете на една от фенските организации, членуваща в УС.

За жалост тази битка отравя Левски отвътре.

Да си коректив не означава да си предател и да демонстрираш липса на уважение в комуникацията и отношенията към другите, да казваш едно и да правиш друго.

Да си коректив не означава да си песимист и да заразяваш с негативно отношение.

Да си коректив означава да критикуваш градивно и да предлагаш решения. Към такава критика ние сме отворени и с такъв коректив ние ще се съобразяваме.

Левски има нужда от истинските си фенове! Левски има нужда от истински мъже! Левски ще се върне там, където му е мястото, когато всички гледаме в една посока!

С уважение,

Николай Иванов,

Александър Ангелов,

Иво Тонев

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички