Гонзо дебютира във ВИП турнир по тенис (видео)

Гонзо дебютира във ВИП турнир по тенис (видео)

Георги Иванов – Гонзо ще дебютира в турнира по тенис за известни българи „Асикс мастърс“, който ще се проведе на кортовете на дипломатическия клуб в Горна баня.
Пресконференция преди ASICS VIP MASTERS 

Жребият на турнира трябваше да бъде теглен от Цветана Пиронкова, но родната ракета №1 при дамите не успя да пристигне от Пловдив в София, заради неотложни ангажименти. Така разпределението на двойките ще стане ясно в събота сутрин, когато ще се разбере и дали премиера Бойко Борисов ще играе в основната схема. За първи път Борисов ще си партнира с дама. Ако премиерът не успее да се включи в основната схема организаторите ще организират суперфинал с неговото участие, тъй като той е трикратен победител в надпреварата. Освен традиционните еленски рога от ловната колекция на Христо Стоичков, награди ще има от кафе „Спетема“, „Мтел“, „Монте грапа“, „Хед“.
Пресконференция преди ASICS VIP MASTERS 

Сред участниците тази година личат иманата още на Лъчезар Танев, който ще атакува върха с нов партньор – Румен Чандъров, отскоро собственик на „Ботев“ Пд. За първи път в двойка пък ще видим бившите български футболни национали Йордан Лечков и Георги Илиев – Майкъла.
Пресконференция преди ASICS VIP MASTERS 
Бизнесменът Мирослав Печев е в двойка с голф шампиона Емил Марков, а Димо Тонев ще играе с Орлин Горанов. Както винаги за доброто настроение ще се грижи инж. Димитър Туджаров-Шкумбата.

СНИМКИ: МАРИН МАРИНОВ, SPORTAL.BG

Следвай ни:

Още от Тенис

Виж всички