Гледай на живо

Югоизточна Трета лига: Саяна (Хасково) - Загорец (Нова Загора) 0:0

Стадионът на Дунав ще е препълнен във втори пореден мач

Стадионът на Дунав ще е препълнен във втори пореден мач

Дунав посреща шампиона на България от последните 5 години, който вече си гарантира нова титла и през този сезон. Мачът с  Лудогорец от шестия кръг в т.нар. шампионски плейоф на първенството в Първа лига започва в 17:30 ч. на Градския стадион в Русе.

Главен рефер на двубоя ще е Георги Николов Кабаков. Негови помощници – Мартин Веселинов Маргаритов и Николай Неделчев Чакъров. Допълнителни асистент-съдии ще са Димитър Иванов Желязков и Димитър Михайлов Михайлов. Четвърти съдия – Димо Дамянов Вълчев, а съдийски наблюдател – Кольо Димитров Данев.

Двата отбора вече играха 3 пъти в Разград през този сезон, като дунавци отстъпиха първия път с 3:5, но след това записаха равенство 2:2 и победа с 1:0.

Поради това срещата се очаква с голям интерес.

Вече са продадени няколко хиляди билета през седмицата. Касите на стадиона отварят днес в 13 ч. Заявка за сериозно присъствие по трибуните има и от Разград.

Поради мерки за сигурност вратите отварят в 16 ч.

Децата до 12 г. отново ще влизат безплатно, което обаче не им гарантира място по трибуните.
От футболния клуб предупреждават отново за сериозните предохранителни мерки. На всички сектори, както и на входовете на стадиона ще има камери, които ще следят за сигурността на стадиона. За целта ще работят още охранителна фирма и полицаи. На влизане пък всеки ще бъде проверяван и с метални детектори. Няма да бъдат допускани хора с бутилки и употребили алкохол. Поради това от клуба отново призовават феновете да се ориентират възможно най-рано към стадиона и да се снабдят с необходимото търпение на влизане в съоръжението. Билетите са без указани на тях места и изборът е изцяло у зрителите. Единствено секторът под козирката ще е запазен за ВИП-гостите от двата клуба, представителите на БФС и журналистите.

Раздаването на акредитациите на медиите и доуточняването на пропускателния режим за тях ще стават между 15:00 и 15:50 ч. пред централния вход на стадиона, откъм бул. „Цар Освободител“ и ул. „Щип“. От клуба припомнят, че ексклузивните права на пряко предаване от срещите от Първа лига се държат от „Нова броудкастинг груп“ и съответно само каналите на „Диема“ и „Дарик радио“ имат право да излъчват сигнал на живо.

„Този отбор твори история с всяка изминала минута, с всяко отиграване, с всеки гол. Той заслужава подкрепа. Нека отново сме заедно и докажем, че Дунав има своя верен 12-ти играч“, зоват момчетата и момичетата от фен клуб „Дунав завинаги“.

Още от БГ Футбол

Виж всички