Женски тенис турнир в София по случай осми март

Женски тенис турнир в София по случай осми март

Първият за 2017 година женски турнир на Интерактив тенис започва на 6 март на кортовете на тенис клуб "18.82" в София. По случай 8 март организаторите на интерактивната верига състезания решиха да поздравят дамите с отделна надпревара. Те призовават всички жени, които обичат тениса, но нямат опит в състезания и се чувстват неуверени на корта, да се запишат за участие. Вечерните турнири са най-добрият начин да открият нови партньорки с близки до техните тенис умения и да усетят адреналина от играта на точки.

Както се случва и в състезанията при мъжете, мачовете във Вечерния женски турнир ще дадат шанс на дамите да премерят сили с непознати съпернички и да натрупат безценен опит. Засега заявки за участие са подали някои от най-опитните аматьорки – Стефка Бончева, Анелия Ангелова, Ива Дарданова и Радост Стефанова. Освен тях са се записали и тенисистки с ITN рейтинг 10, които са начинаещи, не са участвали в турнири и искат да напредват в играта.

Схемата за участие в Първия женски турнир за 2017 е отворена до 4 март (събота) ТУК. Мачовете ще се играят от 20 и от 21 часа, а таксата за участие е 30 лева (за членките на Интерактив тенис – 25 лв.).

Още от Тенис

Виж всички