Остава само месец до старта на Weekend Tour 2017

Остава само месец до старта на Weekend Tour 2017

Само един месец остава до началото на СПА тенис турнирите на Интерактив Тенис – Weekend Tour. Веригата стартира в края на март, а в календара за 2017 г. има осем състезания. Освен традиционните тридневни надпревари в Сандански, Созопол, Хисаря и Правец организаторите от Интерактив тенис са осигурили и две дълги тенис ваканции.
 
Първата е в "Грийн Лайф" до Каваци (от 19 до 25 юни), а втората ще бъде през октомври в турския курорт Анталия (от 4 до 11 октомври). Анталия се слави като една от най-гостоприемните тенис дестинации в Турция, като по това време на година домакинства на не малко състезания. Любителите на Weekend Tour ще могат да изкарат там осемдневна тенис почивка, като пътуването ще е с чартърен полет, а комфортът е осигурен от туристическа агенция "Он Екс Тур". И през 2017 домакините в календара на Weekend Tour дават гаранция, че предложените от тях цени за настаняване са най-ниските за периода на турнирите. През последните четири години състезанията се превърнаха в запомняща се ваканция, която позволява на играчите да практикуват любимия си спорт, а на близките им – да се отдадат на СПА процедури и почивка.


 
Генерален спонсор на Weekend Tour и през 2017 е "Баболат", а медиен партньор е най-големият спортен сайт в България Sportal.bg. Наградите са осигурени от "Баболат", а някои от домакините ще предоставят на победителите ваучери за почивка. От Интерактив тенис се надяват да привлекат играчите и техните семейства не с награди, а с отлична организация, приповдигнато настроение и богати възможности за почивка и забавления на брега на морето или в минералния басейн.


 
Местата са ограничени, затова побързайте да заявите своето участие за първия турнир в Сандански (Sandanski Open - 31 march). Повече подробности за турнирите, организацията и възможностите за настаняване може да получите на www.weekendtour.bg и на тел. 0888 060405.

Още от Тенис

Виж всички