Вальо Илиев: Възхищавам се на Бербатов - благодаря на Господ, че тренира с нас (видео)

Вальо Илиев: Възхищавам се на Бербатов - благодаря на Господ, че тренира с нас (видео)

Наставникът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев даде днес пресконференция, на която говори за спортно-техническите неща в клуба. Също така легендарният защитник на армейците обяви, че се възхищава на човека и футболиста Димитър Бербатов, който проведе няколко тренировки с отбора.

"Казал съм го: от първия ден това беше доста интересно предизвикателство. Момчетата можем да ги окуражим и аплодираме за нещата, които постигат. Това е пътят, гордея се с тях. Независимо дали ще бъдат тук или в някой евтропейски гранд, това е пътят.

Тръгнали сме по един успешен и правилен път, дано го разбират. Не искам да ги виждам обезверени, като на първата моя тренировка.

Не можем да знаем какво ще се случи след една или две години. Имаме една основна цел, която преследваме. Следваме целите поетапно. Не искам да прескачам нещата, мисля че така е правилно. Такъв начин и стратегия на работа съм си изградил и предпочитам да следвам", започна Илиев, след което бе попитан какво е чувството неговите футболисти да тренират с Димитър Бербатов.

"За мен и момчетата е нещо уникално. Не всеки ден можеш да тренираш с Димитър Бербатов. Можеш да научиш много. Начин на поведение на терена, начин на поведение извън терена. Благодаря на Господ, че той тренира с нас.

Не сме се разбирали предварително. Възхищавам се на човека и футболиста Димитър Бербатов. Благодаря му, че дава възможност на младите да погледнат отблизо пътя и начина, по който трябва да се върви", каза Валентин Илиев, който след това с усмивка заяви по адрес на Бербатов, че червените чакат всеки момент да го картотекират.

"Чакаме всеки момент да го картотекираме."

"Всеки момент трябва да вдигаме летвата и не трябва да позволяваме на някой да ни я бутне. Основната ни цел е влизане във "В" група. С божията воля се надявам през лятото да имаме успех", завърши Илиев.

снимка: Иван Йочев, Sportal.bg


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти