ЦСКА 1948 се прицели в "Армията" - умува за чисто нова база

ЦСКА 1948 се прицели в "Армията" - умува за чисто нова база

Ръководството на ЦСКА 1948 даде пресконференция, на която представи новия изпълнителен директор Добрин Гьонов. На нея бе разкрито, че червените следят ситуацията със стадион "Българска армия", а също така ще направят разчет и колко ще им струва изграждането на модерна база за ДЮШ.

"Изчакваме да видим каква е ситуацията със стадион "Българска армия". Ще видим, имаме варианти, можем да започнем изграждане и на нещо ново.

Ще направим разчет колко ще ни струва изграждането на една модерна база, на първо време за ДЮШ", коментира архитект Ивайло Мишев.

"Имаме няколко източници на средства - членски внос, продажба на билети и карти, дарения и спонсорство. Продължаваме да търсим спонсори и се надявам да убедим повече спонсори да инвестират в нас. Предлагаме им привлекателни начини за реклама и се надявам да дойдат.

Водим преговори с потенциални спонсори. Няма да имаме проблем с бюджета до "В" група. После - ще видим.

Всеки фен може да е съсобственик. Каним всеки фен, всеки армеец да се включи", обявиха останалите ръководители, присъствали на пресконференцията.

Представителите на ЦСКА 1948 обаче отказаха на този етап да коментират дали ще участват на търга за емблемата, тъй като все още нямало нищо конкретно.

ГАЛЕРИЯ ОТ БРИФИНГА НА ЦСКА 1948


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти