ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Търгът за емблемата на ЦСКА се отлага - ето причината

Търгът за емблемата на ЦСКА се отлага - ето причината

Търгът за емблемите и имуществото на фалиралия ЦСКА се отлага. Причината за това е решение на Софийски градски съд от 23 януари 2017 г., видя Sportal.bg.

Очакванията бяха, че на него СГС ще одобри предложената от синдик Дора Милева цена за емблемите и имуществото на армейците, след което те да бъдат пуснати на търг.

Според съда обаче в приложената оценка липсва такава на имуществото като цяло, а само на отделните имущ. права и съветва синдика да възложи и оценка на имуществото като цяло преди да започне неговото осребряване.

Решението със сигурност ще забави процедурата поне с десетина дни.

Ето цялото становище на съда:

Закрито/разпоредително заседание от 23.1.2017

Резултат: С разпореждане

В приложената оценка липсва такава на имуществото като цяло, а само на отделните имущ. права. Съгласно решението на СК от 20.07.2016 г. по т.1 от дн. ред следва да има и оценка по двата метода на имущ-то като цяло, след което да се продава според това дали оценката като цяло или като сбор от цената на отделните имуществени права е по-висока. Синдика следва да възложи и оценка на имуществото като цяло преди да започне неговото осребряване.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти