"24 часа" твърди: Без ЦСКА 1948 в търга за емблемата на фалиралия ЦСКА

"24 часа" твърди: Без ЦСКА 1948 в търга за емблемата на фалиралия ЦСКА

ЦСКА 1948 няма да може да участва в търга за емблемата на фалиралия ЦСКА, информира "24 часа".
Условията за участие в наддаването са доказан произход на парите и превеждането им до пет дни след приключване на търга.

Това е вписано в закона и се отнася за имуществото на фалиралия ЦСКА. Това силно ограничава възможността за маневри. ЦСКА 1948 няма да може да участва, защото акциите му са собственост на сдружение с нестопанска цел и няма как да има сумата, която се изисква. Заради това други фирми, които искат да участват, ще трябва да се пуснат с името си.

Заради участието в търга в момента в ЦСКА-София, който участва в Първа лига, са ограничени всички разходи, за да се гарантира, че сумата ще е налична и може да се плати. Най-ценното в имуществото на фалиралия ЦСКА е марката, която бе заложена в НАП и след това по неизвестен начин и пред Инвестбанк.

Там са и двете емблеми, регистрирани в Патентното ведомство. Другото са няколко парцела край Бяла, Варненско и село Железница, един автобус и няколко автомобила, които стават за скрап. Има също и използвани гащета и фланелки.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти