Спалети припомни, че се нуждае от нови играчи след първата загуба

Спалети припомни, че се нуждае от нови играчи след първата загуба

Треньорът на Интер Лучано Спалети изрази изненадата си от поражението с 1:3 от Удинезе на “Джузепе Меаца”, което прекрати непобедения рейд от началото на сезона в 17 кръг. Специалистът не демонстрира, че е разтревожен и паниран от поражението, но отново намекна, че има нужда от силно присъствие по време на януарския трансферен прозорец.

“Пазарът зависи от някои неща. Вярно е, че ни трябват малко подкрепления, за да направим тази малка крачка напред и да станем завършен отбор. Оставаме си обаче много силен отбор”, коментира Спалети, който вчера бе адресирал нуждата от нови попълнения, за да бъде материализирана “страхотната възможност” за титлата.

“Не очаквах да излезем и да изглеждаме така през второто полувреме, особено след като направихме толкова добре всички неща през първото. По принцип обикновено вкарваме повече от положенията си, но поне през първото полувреме ги създавахме.
Тази загуба трябва да ни научи, че в такова силно първенство с нищожни разлики е неизбежно да губиш точки, когато не си пределно мобилизиран. В крайна сметка, бяхме добри през първото полувреме, но през второто бяхме слаби, а Удинезе игра фантастично”, каза още Спалети.

Още от Футбол свят

Виж всички