Делио Роси с интересно изказване за звездата Обертан

Делио Роси с интересно изказване за звездата Обертан

Наставникът на Левски Делио Роси говори след победата на "сините" с 1:0 над Етър във Велико Търново. Специалистът каза, че трябва да види дали ще заложи на звездата Габриел Обертан в предстоящото дерби с ЦСКА-София. Италианецът добави, че спечелените от отбора му точки са закономерни.

"Открихме резултата рано, беше лесно, но трябваше да вкараме втори гол, за да може да го затворим по-рано. Имахме възможности - трима на един, трима на двама, ако бяхме по-концентрирани в атака, можехме да вкараме второ попадение. Не ни трябва човек, който да вкара гол, а трябва да създаваме възможности за гол.

Обертан? Първо трябва да видя дали аз ще го пусна срещу ЦСКА. Италианската школа работи добре, надявам се да постигнем добри резултати с Левски. Точките, които спечелихме, са тези, които заслужавахме. Трябва обаче да подобрим играта. Ще мислим след полунощ за мача с ЦСКА, както е преди всеки един мач. От утре ще мисля за следващия мач. Жерсон Кабрал? Това да са ни проблемите", каза Роси във Велико Търново.

Още от БГ Футбол

Виж всички