Официално: Монтана ще домакинства на Левски на "Герена"

Официално: Монтана ще домакинства на Левски на "Герена"

Двубоят между Монтана и Левски от 1/8-финалите в турнира за купата на България ще се играе на стадион "Георги Аспарухов", обяви официално спортно-техническата комисия на БФС. По принцип монтанчани трябваше да са домакини, но поради невъзможността да осигурят подходящ терен, се е стигнало до това решение. Освен това двубоят няма да стартира в 15.00 часа, а в 18.00 часа.

Ето всички решения на СТК:

- Поради невъзможност да бъдат приключени строително-ремонтните дейности на ст. Огоста - гр.Монтана и непригодността за провеждане на срещи с рисков характер на ст. Кипровец – гр. Чипровци, със съгласието на двата клуба, срещата от 1/8 финала на купа България между отборите на ПФК „Монтана 1921“ и ПФК „Левски“ София, ще се проведе на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов" - гр.София.

- Предвид промяната на стадиона за провеждане на срещата по искане на Нова Броудкастинг груп и със съгласието на Футбол Про Медия, срещата от 1/8 финала на купа България между отборите на ПФК „Монтана 1921“ и ПФК „Левски“ София, ще се проведе на 25.10/сряда/2017 г от 18.00 часа, вместо от 15.00 часа.

- Срещата от 1/8 финала на купа България между отборите на ФК „Царско село“ и ПФК „Ботев“ Пловдив ще се проведе по програма на 24.10/вторник/2017 г от 15.00 часа на стадион Славия гр. София.

Още от БГ Футбол

Виж всички