Англичанин стигна до първото място по време на 3-тото издание на KIMBO Golf Cup

Англичанин стигна до първото място по време на 3-тото издание на KIMBO Golf Cup

За трета поредна година в Пирин Голф и Кънтри Клуб италианската компания за кафе KIMBO организира голф турнир за любителите на голфа и ценителите на хубавото кафе. В есенният септемврийски ден, 65 голф участници, сред които и Красимир Гергов – Председател на УС на Българска Голф Асоциация. Те се състезаваха във формат индивидуален стейбълфорд, разделени в две игрални дивизии.

Приветствие преди старта направи управителят на KIMBO България - Георги Бундев, който благодари на всички участници и сподели, че за него е голяма радост броят им да се увеличава и им пожела добро настроение и много победи.

Освен голямата награда за първите места – кафе машина и Едногодишни членства в голф клуб ‘’Пирин’’, екипът на KIMBO бяха приготвили специални комплекти за кафе за всички победители.

В дивизия А, първото място спечели миналогодишния победител на 3-то място Стивън Плац с резултат от 38 нетни точки, който спечели кафе машина KIMBO. На второ място, с 35 нетни точки и по-добра игра на последните 9 дупки, се класира благоевградчанинът Владимир Михайлов, следван от Мирослав Долапчиев с 35 нетни точки.

В дивизия Б, на първо място в класирането се нареди Петър Михалев с 35 нетни стейбълфорд точки, втори Виден Нацев с 30т., трети с точка по-малко – Илиян Илиев.

Специалната награда за Най – близо до флага на 15-та дупка, спечели Христо Чепишев, чиято топка падна само на 1,55 метра от пин позицията. Най – дълъг удар на 11-та дупка направи Анди Пийч.

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички