Гледай на живо

Испания - Германия 0:0

Малкия Моуриньо възмутен от германците на Нова година

Малкия Моуриньо възмутен от германците на Нова година

Младият наставник на Хофенхайм Юлиан Нагелсман се оказва доста странна личност. 30-годишният специалист разкри, че не изпитва никакво удоволствие от новогодишните празнeнства и е повече от критичен към поведението на своите сънародници.

“Да бъда честен, за мен това е идиотски празник. Постоянно говорим как трябва да се опазва природата, а в същото време на Нова година използваме толкова много пиротехника - милиарди тонове. Пълна глупост!”, коментира Нагелсман.

“Гледах как в Бранденбург запалиха небето, а някои хора изстрелваха ракети дори от колите си по време на движение - продължи треньорът. - Цяла година говорим за природата, а след това стигаме до това. Когато в 00:20 часа погледнеш нагоре, вече няма нищо. Да се замислим дали е нормално хората да дават по 5500 евро за бомбички, след което ти обясняват как животните трябвало да живеят по-добре. Дори животните не харесват тези ракети.”

От инциденти с пиратки по време на новогодишната нощ само в района на Бранденбург загинаха двама души.

Нагелсман, наричан Малкия Моуриньо, влетя в професионалния футбол и то в Бундеслигата на твърде крехка за треньор възраст - на 28 години, което е рекордно рано за местен наставник. Преди време треньорът прецени, че няма смисъл и от социалните мрежи, заради което изтри всичките свои профили.

Нагелсман е от района на Мюнхен и има жена и дете.

Още от Булевард

Виж всички