Инна Ефтимова: Бягах на болкоуспокояващи (видео)

Инна Ефтимова: Бягах на болкоуспокояващи (видео)

Инна Ефтимова приключи участието си на 100 метра в полуфиналите на Европейското първенство по лека атлетика, след като бяга 11.52 секунди във втория полуфинал и не намери място във финала. Българката обаче призна след състезанието, че е бягала на болкоуспокояващи, тъй като е усетила напрежение в горната част на лявото бедро.

“Още на загрявката усетих едно дърпане в бедрото, което не премина, положението дори стана по-притеснително. Бягах с болкоуспокояващи и замразяващ спрей – някак си за спринта трудно се получават нещата и с най-малкия проблем. Надявам се да не е нищо сериозно, сега със Симоне ще видим какво е положението и се надявам да не е нищо сериозно. Имам два дни, така че се надявам да е просто от натоварване.

Силно се надявам да успея да се вдигна за 200 метра, в никакъв случай не се предавам. Ще се опитаме да направим всичко възможно – имам два дни и се надявам всичко да се оправи дотогава. Честно казано нямам представа дали може да е от пистата – още на самата загрявка усетих едно неразположение, което продължи през цялото време и бях в дискомфорт. До последо се чудих дали да стартирам, но поне не стана по-зле. Ако не мога да бягам, което силно се надявам да не се получи, ще дойда, ще загрея и ще се пробвам да бягам със сигурност”, каза Ефтимова след полуфиналите на 100 метра.

РАЯ ИВАНОВА, пратеник на Sportal.bg в Берлин

Още от Лека атлетика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти