Еньо си стегна багажа от Варна и спря с футбола, но...

Еньо си стегна багажа от Варна и спря с футбола, но...

Дори и на 34 години някогашният нападател на Левски Еньо Кръстовчев продължава да бъде все така своенравен и ексцентричен. Ветеранът, който доскоро защитаваше цветовете на родния Марек (Дупница), се присъедини преди две седмици към Спартак (Варна) и дори направи две тренировки със "соколите". В крайна сметка обаче до трансфер не се стигна и нападателят си стегна багажа от морската столица, като дори обяви, че спира с футбола.

Кръстовчев обаче явно бързо е променил решението си, след като този понеделник ще възобнови кариерата си, но не като играч на Спартак или Марек, а на Вихрен (Сандански). По точи начин Еньо се присъединява към цяла плеяда изключително опитни играчи начело с Илиян Мицански, Даниел Златков и Димитър Петков-Макето. Отскоро главен мениджър на клуба пък е бившият национал Георги Бачев.

Всичко най-интересно от Трета лига ще можете да следите на Facebook-страницата "Часът на Трета лига", както и всяка седмица в специализираното предаване по Sportal TV "Часът на Трета лига".

Още от Трета лига

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти