"Часът на Трета лига" се завръща

"Часът на Трета лига" се завръща

“Часът на Трета лига” се завръща в ефира на Sportal TV! Този вторник, от 16:00 часа, отново ще се насочим към света на аматьорския футбол у нас. ЦСКА 1948, Арда (Кърджали), Кариана (Ерден) и Добруджа вече са при професионалистите, но на тяхно място идват отбори с не по-малък апетит за място в професионалния футбол.

Хебър (Пазарджик) и тази година ще бъде сред основните фаворити на Югозапад, макар че конкуренцията отново ще бъде изключително сериозна в лицето на Вихрен (Сандански), Миньор (Перник) и още куп стойностни отбори. На Югоизток ще бъде повече от интересно, след като в една група попаднаха бургаските Черноморец и Нефтохимик и друг доскорошен участник във Втора лига - Созопол.

Сериозно закъсалият го в последните месеци Спартак (Плевен) ще се опита да започне наново в първенството на Северозападната Трета лига, докато честващият своя вековен юбилей Спартак (Варна) ще бъде големият претендент за шампионската титла на Североизток.

Всичко най-интересно от Трета лига ще можете да следите на Facebook-страницата "Часът на Трета лига", както и всяка седмица в специализираното предаване по Sportal TV "Часът на Трета лига".

Още от Трета лига

Виж всички