"Контра Мондиал": Меси оцеля, а ще мачкат ли Германия и Бразилия?

В поредното издание на “Контра Мондиал” фокусът е върху класирането на Лионел Меси и Аржентина на осминафиналите на Световното първенство по футбол. Журналистите Васил Сумрачки, Красимир Гълъбов, Денислав Денчев и Даниел Любомиров коментират дузпата за Нигерия и претенциите на “суперорлите” за втора такава за игра с ръка на голмайстора Маркос Рохо.

Заслужи ли Аржентина класирането си на осминафиналите или Нигерия имаше повече аргументи? Ще ни липсват ли симпатичните и борбени исландци на Мондиал 2018?

Стиснаха ли си ръцете Дания и Франция или просто общата им апатия допринесе за най-скучния мач на Световното до момента? Добри думи за Перу и прощалната им победа срещу Австралия, които пък не оправдаха очакванията да се сборят за местата в топ 2.
Ще постигне ли изразителен успех най-накрая Бундестимът срещу непретенциозните корейци или ще гледаме нови германски мъки? В същото време Мексико и Швеция ще се вкопчат в здрава битка за едно от двете ключови места в класирането.
Ще помете ли бразилската самба западните ни съседи Сърбия или балканците ще покажат непоколебимия си дух? И да очакваме ли проблеми за Швейцария срещу аутсайдера Коста Рика?
Гледайте “Контра Мондиал” всеки ден от 10 сутринта по време на Световното първенство по футбол!

Още от Футбол свят

Виж всички