Дяков: Спокоен съм за бъдещето на Лудогорец

Дяков: Спокоен съм за бъдещето на Лудогорец

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков коментира днешното равенство 1:1 с Карабах и случващото се в отбора на българския шампион след идването на Пауло Аутуори. Дяков изрази радостта си от трансфера на бранителя Антон Недялков, с което българската колония в отбора на "орлите" се увеличи.

"Полезна проверка за нашия отбор. Не бяхме толкова свежи, колкото ни се иска, но се натоварихме добре. Аутуори наблегна на работата в защита. Това и тренирахме до момента. Слушаме и изпълняваме това, което иска Аутуори. Ще ни е нужно време, но съм сигурен, че ще свършим работата, която е планувана за този лагер. Всеки треньор иска да подобрява отбора си. Няма да разкривам неща от кухнята, но се стараем и работим добре. Мисля, че нещата се получават. Нивото на съперниците ни е добро. Условията са добри. Радваме се, че в следващите контроли ще срещаме добри противници. Трябва да вървим стъпка по стъпка", започна Дяков.

Полузащитникът сподели мнението си и за съперника на Лудогорец в първия квалификационен кръг на Шампионска лига - Крусейдърс:

"Не трябва да подценяваме съперника. Всеки има своите стойности. Ако влезем в двубоя така, както можем, съм сигурен, че ще ги отстраним. Радвам се, че българската колония в Лудогорец се увеличава. Със сигурност новите попълнения ще вдигнат нивото в отбора. Спокоен съм за бъдещето на Лудогорец. Дано сме живи и здрави. Ако сме здрави, хората ще се гордеят с нас", завърши Дяков.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти