Гледай на живо

Евро 2024: Шотландия - Швейцария 1:1

Момичетата от ансамбъла: Тази награда е много важна за нас

Момичетата от ансамбъла ни по художествена гимнастика не скриха радостта си от спечелената награда за Отбор на 2019 година. “Много сме щастливи, защото тази награда е много важна за нас. Това е едно огромно признание и се надявам догодина отново да я спечелим”, сподели Симона Дянкова.

“Най-хубавият момент? Може би Световното първенство и моментът, в който изиграхме и четирите си съчетания без груби грешки. Тогава наистина бяхме на седмото небе, много сме доволни и щастливи, че свършихме работата си”, каза Лаура Траатс.

“Наистина уникална емоция. Миналата година, когато седях и гледах моите съотборнички, си мечтаех и аз някой ден да се кача на тази сцена и да спечеля тази престижна награда. Не очаквах, че ще бъде толкова бързо, но съм много щастлива”, добави Ерика Зафирова.

“Не мога да опиша с думи колко съм благодарна, че прекарвам всеки един ден с тях. Искам да им пожелая дори след края на нашите спортни кариери да останем винаги така близки и да се обичаме и подкрепяме, защото нашето приятелство е по-ценно от всичко останало”, коментира и Стефани Кирякова.

“Токио е нашата главна цел още откакто ни събраха като отбор, така че ще направим всичко възможно да се представим по най-добрия начин и си пожелавам да спечелим златен олимпийски медал”, включи се и Мадлен Радуканова.

Последвайте каналите ни в:

Още от Гимнастика

Виж всички