Джоана Нуамеруе в "Боен клуб Sportal": Отдавам се на профи бокса

Джоана Нуамеруе се впуска в професионалния бокс с престижно участие на дългоочакваната галавечер в Пловдив на 14 декември, чието основно събитие ще бъде битката на Тервел Пулев срещу американеца Дешон Уебстър. Тервел и Джоана бяха специални гости в предаването "Боен клуб Sportal".

 

27 Тервел Пулев и Джоана Нуамеруе гостуват в "Sportal Fight Club"

“Спортувала съм таекуондо, кикбокс и бокс, сега съм решила да се отдам на професионалния бокс, защото там се чувствам най-добре. Осъзнала съм разликите в стойката и в подхода към ударите в различните спортове, боксът е много различен.

 

 

Имала съм 23 контузии и 9 операции, отсъствах 1 година от спорта, поради катастрофа, така че можеше изобщо да не съм тук. Яд ме беше, че съм принудена да отсъствам, но пък се завърнах по-силна и по-мотивирана, вече нищо не може да ме спре. 

 

27 Тервел Пулев и Джоана Нуамеруе гостуват в "Sportal Fight Club"

Голяма чест за мен е да участвам на галата в Пловдив, благодаря на организаторите, че ми предоставиха тази възможност. Само поздравления и признателност към успехите на братя Пулеви, дано някога успея да стигна до тяхното ниво”, каза Джоана в студиото на

Sportal TV

.

Още от Бойни спортове

Виж всички