Волейболните грандове свалят Данчо Лазаров

Волейболните грандове свалят Данчо Лазаров
Извънредно Общо събрание във волейбола, искат да изгонят Любо Ганев
Извънредно Общо събрание във волейбола, искат да изгонят Любо Ганев

Българските волейболни грандове ЦСКА и Левски, както и значителна част от останалите основни клубове в страната ще атакуват властта в родната федерация в лицето на Данчо Лазаров, научи Sportal.bg. Желанието на тимовете е да бъде свикано извънредно изборно общо събрание на БФВ, след което централата да се сдобие с нов ръководител.
Разклати ли се столът на Данчо Лазаров във волейболната федерация?
По информация на нашата медия, единствените клубове от Суперлигата, които подкрепят Лазаров и сегашното ръководство, са Арда и Монтана. Шампионките на женското първенство от Марица (Пловдив) също са на страната на мнозинството в мъжкия елит.

Тази новина идва само дни, след като стана ясно, че настоящите шефове на волейбола свикаха извънредно общо събрание, което ще се проведе на 20 декември, а според Любо Ганев целта е той да бъде изхвърлен от ръководството. Знаковият волейболист в момента е вицепрезидент на БФВ. От известно време Ганев и Лазаров са в открит скандал.

В петък на специална пресконференция ще бъдат представени исканията и плановете на инициативен комитет, който се състои от представители на клубовете, които желаят промяна в посоката на българския волейбол.

Още от Волейбол

Виж всички